duminică, 25 noiembrie 2012

Dreams



Un laptop , o cana mare de cafea Starbucks, 2 telefoane:unul pentru prieteni si familie iar celalalt pentru slujba, un sandwish Subway sau o salata, cateva dosare, un pix negru, multe post-it-uri si poze cu cei apropiati, toate puse pe un birou in fata mea;lucruri cu care as lucra zilnic intr-o cladire de birouri alaturi de colegi draguti si prietenosi. Eu voi fi o femeie de afaceri de succes, o mama minunata si o excelenta prietena.ASTA E VISUL MEU!!! Si incerc pe fiecare zi sa il fac sa devina realitate.Voi scrie in fiecare zi ce am facut pentru a-mi trai visul, orice e posibil si voi demonstra!
Visul tau care e?   Gandeste-te bine..... alege.....fii sigur....vezi ce trebuie sa faci pentru a ajunge acolo....acum fa tot ce iti sta in putinta....si apoi,intr-o buna zi iti vei trai visul deoarece nimic nu e imposibil se intampla doar ca unele lucruri sa fie mai dificil de indeplinit.

I was here today: DREAMING ABOUT MY FUTURE, THINKING AT THE DAY WHEN MY DREAMS WILL CAME TRUE, HOPING THAT THIS DAY WILL COME SOON, LOVING MY WORK AND MY LIFE AND ALL THE PEOPLE WHO ARE IN IT, FORGIVE THE MISSTAKES, AND FORGET A LOT OF THINKS BECAUSE I AM NOT PERFECT <3