vineri, 4 ianuarie 2013

Momente, Prieteni, Poze

         Momentele frumoase trebuiesc recunoscute, pretuite, pastrate pt totdeauna.
        Ce e asa de incredibil la 2 fete ce beau linistite cate un cappuccino?Nimic,doar daca cele 2 fete suntem eu si prietena mea nebuna, caz in care de la un simplu cappucino se ajunge la altceva. Eu si prietena mea ne stim de la generala(aproximativ 7 ani)....cam de atunci ne mancam zilele una celeilalte. Si cum ea este o romantica incurabila si o visatoare, pune in practica tot ce vede prin filme.  Asadar, nebuna mea, ia lucrurile frumoase, pozitive, romantice, amuzante din carti si filme si le transpune in versiunea ei in viata reala. Cu ea nu e niciodata vorba de o simpla cana de cafea, ci de o intalnire dragutza si amuzanta intre 2 prietene foarte bune care vorbesc numai tampenii si rad ca fraierele cand toti se uita la ele. Fiecare lucru simplu ea il transforma intr-un moment ce merita pastrat in amintire si pretuit. Chiar daca o cunosc de atata timp inca ma uimeste cu naivitatea ei.
        Fiecare discutie cu ea ma face sa fiu recunoscatoare ca am asa o prietena. Bineinteles ca de la cappuccino am ajuns la pizza si vin, care, daca pt unii inseamna doar atat, pentru prietena mea draga inseamna o ocazie in plus sa legam si mai bine prietenia noastra.
       Inca un aspect legat de ea: adora sa imortalizeze fiecare moment in poze, citez " La final ne raman doar fotografiile" .
       Iti multumesc ca imi completezi firea realista si obsedata de control:*!

I WAS HERE TODAY: LOVING, BREATHING, TALKING