joi, 1 august 2013

Timp

Ador agitatia! Ador sa am ceva de facut tot timpul! Iubesc mirosul cafelei dimineata, si ador sa o beau pe fuga! Imi place sa am un program dupa care sa functionez, sa fiu ordonata si punctuala! Imi place sa privesc oamenii care se duc la munca tinand in maini serviete, pranzul, genti, diverse documente, incercand sa ghicesc ce fel de job au. Imi ador specializarea si as lucra nonstop! Imi place sa invat lucruri noi si accept oricand o noua provocare! Mereu imi spun ca, poate, daca as avea mai mult timp, atunci as invata mai mult! ACUM, am timp, insa nu fac NIMIC.
I miss being busy...
I want....
Iubesc sa lenevesc, sa pierd vremea in fata laptop-ului, sa uit de mine prinsa in actiunea unei carti, sa alerg cu muzica data la maxim in casti, sa beau linistita o cana fierbinte de ceai.
Simt ca am in mine doua laturi, fiecare cu cate o parere stricta, care se bat sa ma posede, sa ma controleze, insa nici una nu ma poate poseda complet. Firea mea nu e compatibila cu doar o singura latura, trebuie sa le detin pe amandoua, astfel cand am secat una, apelez la cealalta pana cand cea dintai se reincarca.
Ador sa am o viata echilibrata, cu vacante mici si dese, cu mancare sanatoasa dar si cu dulciuri, cu sport dar si cu leneveala, cu alergatura dar si cu relaxare.
Am prea mult timp si atmosfera de vacanta mi-a intoxicat mintea cu false promisiuni. Am nevoie sa ma apuc de treaba, cealalta latura a mea e incarcata la maxim si e gata sa fie utilizata. Numai daca as avea si chef...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu