duminică, 31 martie 2013

Pitiponceala

Sigur cunosti cel putin una sau mai multe specimene de genul care considera iesitul in oras scopul lor in viata, pentru care rujul roz sau rosu(dupa caz) reprezinta cartea de vizita, pentru care tocurile pe care abia pot sa mearga repezinta biletul pentru o plimbare cu masina noului tip agatat, care incep fiecare propozitie cu "FATA, sa vezi ce am patit..." si care stau drepte bat.
Aceste "dive" de cartier, de plastic, care se uita la tine de sus sunt foarte usor de recunoscut, uita-te dupa poseta si hainutzele de firma si telefonul de ultima ora,dar ca sa fii sigur/a ca ai ochit-o bine pune-i o simpla intebare si te va lasa cu gura cascata. Sa nu exagerez, mai sunt si fete normale cu posesii enumerate mai sus, dar aceste exceptii fac regula sa ramana in picioare.
Aceste fete chinuite de viata, de parintii care nu vor sau nu au posibilitatea sa le cumpere nu stiu ce masina, sau a nu stiu cat-a pereche de pantofi, care se duc la scoala/liceu/facultate doar sa isi etaleze noul machiaj/telefon/ceas (de parca aceste posesii le fac mai bune decat ceilalti). Aceste masti de fond de ten si blush care nu inteleg muzica buna si notiunea de carte, care asculta manele in draci dar refuza sa recunoasca.
Aceste fete cu cariera vor sa fie luate in serios, chiar daca rochita scurta si bluza minuscula spun altceva, chiar daca genele,unghiile,buzele( si celelalte parti) sunt false, ele sustin sus si tare ca sunt originale, unice, si bineinteles urasc melodia de la Parazitii "Toate-s la fel". Ele se barfesc intre ele, dar in acelasi timp sunt surori de sange.
Au auzit de ceva numit diferentiere si acum toate vor sa fie diferite, toate vor sa iasa in fata cu o noua tunsoare de zici ca le-a violat cineva si le-a abandonat pe marginea drumului, cu o pereche de blugi pe care altii o arunca, cu o pereche de pantofi care seamana cu diverse chestii numai a pantofi nu, cu noul telefon pe care oricum nu sunt in stare sa il foloseasca nici macar la capacitate medie, cu noul permis dar care nu sunt in stare sa conduca dar minte sa parcheze, cu noul iubit, pardon cu noua masina/statut/imagine/reputatie a tipului cu care isi satisfac necesitatile de toate felurile.
Este incredibil cate fete aleg sa isi petreaca tineretea in acest fel, chinuidu-se sa fie false si ipocrite si de la ce varste fragede incep acest sport extrem. Ar trebui sa bage proba la jocurile olimpice mersul de pitipoanca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu