marți, 12 martie 2013

Zona de confort

 Unde e totdeauna cald si bine, unde fiecare apus este de vis, unde esti bine, te simti pur si simplu bine( nu excelent si in mod clar nu deplorabil), unde nu faci exces de zel si nici nu realizezi ca iti lipseste ceva.
Aceasta capcana, iluzie, fantasma ce ne da senzatia de viata placuta, de zile OK, de multumire sufleteasca te atrage, te pacaleste atunci cand esti intr-o pasa proasta si te vrajeste ca este mai bine sa nu iesi din aceasta biluta confortabila si "pufutifelata" ( sa imi citez un vechi prieten). Profita de tine cand esti la ananghie, cand ranile tale sunt proaspete si adanci, cand te simti mizerabil si iti promite caldurica in vreme rece, confort in vremuri grele, liniste in vremuri disperate. Dar ceea ce nu spune este ca in acelasi timp si in aceeasi cantitate pierzi incantarea, entuziasmul, sentimentele profunde care simti ca sunt cat pe ce sa te rupa in doua si sa iasa la suprafata. Aceasta zona de confort stie sa se vanda foarte bine, evitand partile extraordinare pe care le pierzi intrand in ea.
Esti  gata sa renunti la emotiile ce te fac sa sari in sus de bucurie si care te fac sa urli de fericire, sa uiti de lumea din jurul tau si sa dezlantui amalgamul de bucurie amestecata cu usurare, cu incantare si fericire pura pentru momentele in care te simti slabit, descurajat, pierdut? Sa iti spun un lucru: cu cat e mai greu sa obtii ceva cu atat mai mare va fi bucuria atunci cand vei reusi.
Unde mai e entuziasmul cand stii ce se va intampla peste 5 minute?

I was here today: living the day

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu